Tűzasztal

Tűzasztal 1024 768 PJBútor

Tűzasztal

Az egyedi asztalok saját kézműves műhelyünkben készülnek, a speciális gázégő beépítésével született meg az új termékünk, melyet TŰZASZTAL néven szeretnénk bevezetni a piacra.

A tűzasztalt igényes kültéri élettér berendezéséhez, elsősorban nyitott teraszokra ajánljuk.
Az egyedi megrendeléseket rugalmasan kiszolgáljuk, alkalmazkodunk a meglévő bútorok, anyagok színéhez, méretben is bármit megvalósítunk.
Egy különleges asztal, exkluzív teraszra, étterembe, vagy rendezvények VIP részére.

A tűz, mint a négy őselem egyike, szimbolikusan az életenergiát jelenti. A lángnyelvek látványa pozitív energiákkal, szenvedéllyel tölti fel lelkünket.  A tábortűz élménye korom és füstmentesen.

A gázégőről néhány információ:

Tűzasztalokat 12 kW vagy 19,5 kW teljesítményű rozsdamentes acél gázégő táplálja, melyet fahatású kerámia hasábokkal és lávakövekkel takarunk el. Így lesz teljes a tábortűz hatás, mert a lángok tökéletesen adják vissza az égő fahasábok látványát. A gázégőt elektronikus gyújtással, egy gombnyomással lehet indítani. A láng magasságát pedig egy tárcsás nyomásszabályozó segítségével állíthatjuk be a kívánt erősségre.

Az alábbi weboldalon néhány késztermék látható:
http://www.sousvidehungary.hu/happyfire-tuzasztal?gclid=CjwKCAjwg_fZBRAoEiwAppvp-fbZdmJ6Qk5pRLcTt7MMaoexJHdwvLb1yEVHsZDXjfwUyfkPqH82MBoCIL8QAvD_BwE